Voor horeca
16165
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16165,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 
De POPKwizz voor de horeca

Op de avond van de POPKwizz ontvangt u uw gasten zoals u dat gewend bent. Tijdens de POPKwizz is de bar open en kunnen uw gasten hun consumpties bestellen. Het enige dat u beschikbaar stelt zijn enkele (kleine) prijzen voor de winnaar(s).

 

De POPKwizz is periodiek te boeken, zowel de interactieve (digitale) versie als de old school (met pen en papier) versie. Dit kan bijvoorbeeld één keer per maand.  Eénmalig POPKwizz-en is uiteraard ook mogelijk.

Wij stellen promotiemateriaal beschikbaar. Als u de POPKwizz periodiek boekt, ontvangt u tijdelijk posters en flyers om de avonden te promoten.

 

Eénmalig de POPKwizz of een POPKwizz met een thema? Ook daar zorgen we voor! Kies bijvoorbeeld voor een speciale editie voor kerst, het songfestival, onvergetelijke meezingers of wat u maar wilt. De muziek is zeer divers en toegankelijk dus geschikt voor iedereen. U vraagt, wij draaien.

 

Teams
Uw gasten vormen onderling teams. Een team heeft minimaal twee leden. Elk team krijgt bij onze interactieve (digitale) versie eerst een goede uitleg en bij de old school (met pen en papier) ontvangt elk team bij aanvang een set met formulieren waar zij de antwoorden op kunnen schrijven.

 

Opening
Als iedereen zijn voorbereidingen gedaan heeft en de POPKwizz op het punt staat te beginnen openen de KWIZZJockeys de avond. Zij stellen het aanwezige personeel voor, praten de actuele hitfeiten door en stomen de deelnemers klaar voor de eerste ronde.

Groot succes en gegarandeerd volle zalen!

Speelrondes en Thema
Een aflevering van de POPKwizz kent meerdere soorten speelrondes. Wilt u een speciaal thema of periode in het jaar extra aandacht geven? Ook daar zorgen we voor! Denk bijvoorbeeld aan een ronde met de beste reclamehits, partyknallers, meezingers of een Top2000- of zomerhiteditie. U vraagt, wij draaien en spelen!

 

De thema’s worden door de POPKwizz vooraf geselecteerd, naar de actualiteit van dat moment. Mocht een artiest rond de periode van een aflevering veelvuldig in het nieuws zijn en is daar aanleiding toe, dan zullen we daar een ronde aan besteden.

 

Tussen de rondes door zijn er pauzes zodat een ieder even de benen kan strekken. Tot slot proosten we op een gezellige avond. Gemiddeld duurt een Kwizzavond 3,5 uur.

Boek de POPKwizz nu!