Voor horeca
16165
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16165,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16349
 
De POPKwizz voor de horeca

Op de avond van de POPKwizz ontvangt u uw gasten zoals u dat gewend bent. Tijdens de POPKwizz is de bar open en kunnen uw gasten hun drankjes bestellen. Het enige dat u beschikbaar stelt, is een prijs voor de winnaar(s) en twee juryleden.

 

De POPKwizz is periodiek te boeken, bijvoorbeeld één keer per maand, en kent per aflevering vijf rondes met twee pauzes. Eénmalig POPKwizz-en is uiteraard ook mogelijk.

Wij stellen promotiemateriaal beschikbaar. Als u de POPKwizz periodiek boekt, ontvangt u tijdelijk posters en flyers om de avonden te promoten. Op de geboekte avond kleden wij de entree aan om te laten zien dat de POPKwizz gehouden wordt. Een leuk detail is dat de jingle voorafgaand aan de Kwizz gepersonaliseerd wordt op uw (horeca)bedrijf!

 

Eénmalig de POPKwizz of een POPKwizz met een thema? Ook daar zorgen we voor! Kies bijvoorbeeld voor een speciale editie voor Kerst, het Songfestival, onvergetelijke meezingers of wat u maar wilt. De muziek is zeer divers en toegankelijk dus geschikt voor iedereen. U vraagt, wij draaien.

 

Teams
Uw gasten vormen onderling teams. Een team heeft minimaal twee leden. Elk team ontvangt bij aanvang een set met formulieren waar zij de antwoorden op kunnen schrijven. Bij aanvang van de eerste ronde halen de juryleden bij elk team het inschrijfvel op waarop het team heeft aangegeven hoe ze heten (teamnaam) en met hoeveel spelers ze zijn. Tevens geven ze aan welke ronde van de POPKwizz zij als bonusronde inzetten. De antwoorden uit deze ronde zullen aan het einde van de avond dubbel meetellen in de eindstand.

 

Opening
Als iedereen klaar is openen de KWIZZJockeys de avond. Zij stellen het aanwezige personeel voor, praten de actuele hitfeiten door en stomen de deelnemers klaar voor de eerste ronde.

Groot succes en gegarandeerd volle zalen!

Speelrondes
Een aflevering van de POPKwizz kent meerdere soorten speelrondes. Een speelronde kent meestal twaalf muziekfragmenten van circa één minuut waarin titel en artiest benoemd moeten worden om punten te halen.
Elke aflevering heeft ook minimaal één schakelronde. De schakelronde heeft acht blokjes van drie nummers die onderling iets gemeen hebben. Denk aan de Bee Gees, Clouseau en The Jacksons – de “schakel” tussen deze drie bands is dat ze alledrie een samenstelling hebben van broers.

 

Thema
Een ronde of aflevering heeft een thema, dat kan zijn zomerhits, reclamehits, de songs of artiesten bevatten een bepaald woord, het zijn partyknallers of meezingers, de mogelijkheden zijn eindeloos.
De thema’s worden door de POPKwizz vooraf geselecteerd, ook naar de actualiteit van dat moment. Mocht een artiest rond de periode van een aflevering veelvuldig in het nieuws zijn en is daar aanleiding toe, zullen we daar zeker een ronde aan besteden.

Na ronde twee en vier is er een pauze van circa een kwartier tot twintig minuten zodat een ieder even de benen kan strekken.
Direct na de pauze zullen de KWIZZJockeys de antwoorden van de voorgaande rondes bekend maken en wordt door de jury een voorlopige tussenstand bekend gemaakt.
Daarna volgt er nog een laatste telronde waarin ook de bonusronde wordt meegenomen. De eindstand zal bekend worden gemaakt en het team gehuldigd worden. Bij een gelijke eindstand tussen meerdere teams zal de KWIZZJockey van elk team een afgevaardigde naar voren vragen en een benaderingsvraag stellen. Degene die die vraag het beste beantwoordt, wordt tot avondwinnaar uitgeroepen.

 

Tot slot proosten we op een gezellige avond. Gemiddeld duurt een avond van circa 20:30 uur tot 00:00 uur.

Boek de POPKwizz nu!