Voor bedrijfsfeesten of evenementen
16167
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16167,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 
De POPKwizz voor bedrijfsfeesten of evenementen (éénmalige editie)

Op uw feestavond ontvangt u uw gasten. Onderdeel van de avond is de POPKwizz. Het enige dat u beschikbaar stelt zijn enkele (kleine) prijzen voor de winnaar(s).

 

De éénmalige POPKwizz kent diverse speelrondes, aantal afhankelijk van uw wensen. Hierin is voor u als bedrijf een keuze mogelijk, net als het thema van de speelrondes. De muziek is zeer divers en toegankelijk dus geschikt voor iedereen.

 

Teams
U en/of uw gasten vormen onderling teams en daar begint de teambuilding al. Een team heeft minimaal twee leden. Elk team krijgt bij onze interactieve (digitale) versie eerst een goede uitleg en bij de old school (met pen en papier) ontvangt elk team bij aanvang een set met formulieren waar zij de antwoorden op kunnen schrijven.

 

Opening
Als iedereen zijn voorbereidingen gedaan heeft en de POPKwizz op het punt staat te beginnen openen de KWIZZJockeys de avond. Zij stellen de aanwezigen voor, praten de actuele hitfeiten door en stomen de deelnemers klaar voor de eerste ronde.

Gegarandeerd een groot succes!

Speelrondes en Thema
Een aflevering van de POPKwizz kent meerdere soorten speelrondes. Wilt u een speciaal thema of periode in het jaar extra aandacht geven? Ook daar zorgen we voor! Denk bijvoorbeeld aan een ronde met de beste reclamehits, partyknallers, meezingers of een Top2000- of zomerhiteditie. U vraagt, wij draaien en spelen!

 

De thema’s worden door de POPKwizz vooraf geselecteerd, naar de actualiteit van dat moment. Mocht een artiest rond de periode van een aflevering veelvuldig in het nieuws zijn en is daar aanleiding toe, dan zullen we daar een ronde aan besteden.

 

Tussen de rondes door zijn er pauzes zodat een ieder even de benen kan strekken. Tot slot proosten we op een gezellige avond. Gemiddeld duurt een Kwizzavond 3,5 uur.

Boek de POPKwizz nu!