Voor bedrijfsfeesten of evenementen
16167
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16167,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16349
 
De POPKwizz voor bedrijfsfeesten of evenementen (éénmalige editie)

Op uw feestavond ontvangt u uw gasten. Onderdeel van de avond is de POPKwizz. Het enige dat u beschikbaar stelt is een prijs voor de winnaar(s) en twee juryleden.

 

De éénmalige POPKwizz kent drie tot vijf speelrondes, afhankelijk van uw wensen. Hierin is voor u als bedrijf een keuze mogelijk, net als het thema van de speelrondes. De muziek is zeer divers en toegankelijk dus geschikt voor iedereen.

 

Teams
U en/of uw gasten vormen onderling teams en daar begint de teambuilding al. Een team heeft minimaal twee leden. Elk team ontvangt bij aanvang een set met formulieren waar zij de antwoorden op kunnen schrijven. Bij aanvang van de eerste ronde halen de juryleden bij elk team het inschrijfvel op waarop het team heeft aangegeven hoe ze heten (teamnaam)en met hoeveel spelers ze zijn. Tevens geven ze aan welke ronde van de POPKwizz zij als bonusronde inzetten. De antwoorden uit deze ronde zullen aan het einde van de avond dubbel meetellen in de eindstand.

 

Opening
Als iedereen klaar is openen de KWIZZJockeys de avond. Zij stellen de aanwezigen voor, praten de actuele hitfeiten door en stomen de deelnemers klaar voor de eerste ronde.

Gegarandeerd een groot succes!

Speelrondes
Een aflevering van de POPKwizz kent meerdere soorten speelrondes. Een speelronde kent meestal twaalf fragmenten van circa één minuut waarin titel en artiest benoemd moeten worden om punten te halen.
Elke POPKwizz heeft ook minimaal één schakelronde. De schakelronde heeft acht blokjes van drie nummers die onderling iets gemeen hebben. Denk aan de Bee Gees, Clouseau en The Jacksons – de “schakel” tussen deze drie bands is dat ze alledrie bestaan uit broers.

 

Thema
Wilt u een speciaal thema of periode in het jaar extra aandacht geven? Ook daar zorgen we voor! Denk bijvoorbeeld aan een ronde met de beste reclamehits, partyknallers, meezingers of een Top2000- of zomerhiteditie. U vraagt, wij draaien en spelen!

De thema’s worden door de POPKwizz vooraf geselecteerd, naar de actualiteit van dat moment. Mocht een artiest rond de periode van een aflevering veelvuldig in het nieuws zijn en is daar aanleiding toe, dan zullen we daar een ronde aan besteden.

Na de rondes is er een pauze van circa een kwartier tot twintig minuten zodat een ieder even de benen kan strekken.
Na de pauze zullen de KWIZZJockeys de antwoorden van de voorgaande ronde bekend maken en wordt door de jury een voorlopige tussenstand bekend gemaakt.

Daarna volgt er nog een laatste telronde waarin ook de bonusronde wordt meegenomen. De eindstand zal bekend worden gemaakt en het team gehuldigd worden. Bij een gelijke eindstand tussen meerdere teams zal de KWIZZJockey van elk team een afgevaardigde naar voren vragen en een benaderingsvraag stellen. Degene die die vraag het beste beantwoordt, wordt tot avondwinnaar uitgeroepen.

Boek de POPKwizz nu!